olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
The rock is cooking
31 December 2010 • 2:56 PM • 2 menceceh disini



time kecik kecik dulu.kecik kee aku dulu ?komform komform lah kecik tak akan lah besar pulak.aku suka wohhh cakap the rock is cooking.haha.rasa banggang pulak cakap "the rock is cooking" tatahu lah nak masak hape kau arn the rock.


pagi tadi suda habeh kelas toserrrrr (tusyen).jadi nyer aku rasa nak nyanyi satu lagi sebab syok.




MySpace ikan kekek mak eloi eloi ikan gelamer mak ilai ilai~


aku nyanyi mase nak turun tangge dekat kelas toserrrrrr(tusyen) terlalu syok sendiri punye nyanyi nyer aku hampir hampir nak tergolek golek macam apam golek dekat tangga tuh.mane tak nyer hari JUMAAT aku pakai baju kurung pastu nak pijak kain sendiri.malu tahap dainesor lah.naseb aku baek mase tuh tak ade sapa nampak ^_^


jangan gelak kan aku~


balek balek rumah aku teros lari tergedik GEDIK dekat laptop carik lagu tuhh.
yuuuhuuuu~
laptop aku niyh dah nak naik nyanyok dari tadi aku pasang lagu tuhh.kesian kau laptop.




uke uke lepas tuhh esok HAPPY new year.yuuuhuuu malam ini count down lah korang suma~
tak sebak(sabar) nak masuk 2011.PMR will coming soon dude~ MySpace masuk kelas baru.dan HANANI yang baru datang masuk ke sekolah kembali.ye ye hari ahad balik asmara(asrama)baju tak gosok 1 heperak puns.hessshhh abg pejal tahirr betollllll.tapi tapi bag sekolah sudah beli.aku batak giler jakun niyh dengan bag sekolah aku sebab ade tulis "MONSTER".sumpet batak tak batak.batak lahh tuh.haha




2 Comments:

Blogger A.D.A.M. said...

Hahaha. Jln elok2 len kali. :P

Moga sume ok2 nnti. May Allah bless us. =)

December 31, 2010  
Blogger nani tyler said...

hehehe..uke~
aminnn..;)

January 01, 2011  

Post a Comment


|