olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
bye 2010 welcome 2011
01 January 2011 • 2:52 PM • 0 menceceh disini




HELO kepada dunia 1 january 2011 ;) HAPPY NEW YEAR .2010 over and 2011 here we go~i wish 2011 please be awesome bebeh.Im gonna ROCK you 2011.2010 memang manyak jugak memori giler giler tahap babeng dengan member member baru aku yang nak jugak dah jadi babeng.(HAHA).memang taley lupe kan.tapi aku wish 2011 better than 2010.banyak azam aku nak capai.so ape azam nyer? manyak sangat sampai tak tersenarai.(hehe)azam korang suma ape pulok?(kuikuikuikui)
uke,jadi nyer 2011 niyh aku nak kena kerja keras tegang mantap dok pulun belajar untuk PMR.*tak berniat untuk unsur unsur 18 teeettttt*
sambung balek,kelas toserrrrr(tusyen) aku nak masuk jugak time sekolah tapi memandang kan aku akan stay diasrama jadi nyer tak boleh lah.aku cuma kena usaha usaha dan buang jauh jauh PENGULER aku niyh*lu cakap lebat tak guna bhaiii.bek pi belajar sane~;')..(HEHHEHHEH) nak nagesss jehh rase nyer takut wohh~hope eveything is allright.May ALLAH bless us ;)
thanks you.


0 Comments:

Post a Comment


|