olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
come baby and blow me a kiss
04 February 2011 • 11:27 AM • 0 menceceh disini




actually kiss or kick dude ?
penumbuk khas specially untuk kau darling.
aku ganas ! yesss you right ! sometime saja aku boleh
jadi lemah lembut.so this is how i say hello to you.
nak lebih datang rumah.aku bagi penyepak dengan pelempang pulak !
HEBAD punya !


nice rules and fugly pimple ! (yeah suke sangat ! aww !!)
sebagaimana anda tahu sekolah semakin padat peraturan nya dan saya suka ! yeah ~
aku akan sedaya usaha untuk mematuhi peraturan dengan sabar dan sabar.so nothing bad i wanna say about my lovely school ;)

second,take a deeply breathe for looking at the mirror about my face.maybe school homework make me stressing and something dumn pimple live on my face ! yahh muka pun suda menjadi gelap !dude hidup dalam form 3 ini sangat buzy dan lil bit aku rasa hidup terlalu sebuk !cewahhh ! ukey seriously start PMP at the school yahh meja aku mula lah penuh dengan buku dekat atas meja.kenape tak diberi sorang 10 meja senang hidup aku. HAHA.but thanks GOD im not too fussy with my class.

merentas desa (penat lari menang jugak akhir nya !)
menang lah sangat.sorie lah kaki jeh cantik macam atlet.sekali lari slow nak mampuih.
daya stamina badan tak kuad.HAHA.

kokurikulum (kelab bahasa melayu)
short name dia "perbayu" kenape bayu ?kau tanyer kucing kat rumah korang.ohh seronok ronok sangat.bersyair dapat number 2 !tapi sumpah nak tergelak.i can't stop laughing like HAHAHAHAHA because i doesn't like laughing like hehehe.

lastly , kerja rumah yang diberi langsung tak buad lagi.
so happy and proudly ! yeah !



0 Comments:

Post a Comment


|