olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
hate waking up for school
27 May 2011 • 8:03 PM • 0 menceceh disini



HELLO.woi minggu mid year exam ini aku sumpah tak ada perasaan doo.aku asyik fikir buku esok paper apa ? macam mane aku nak jawab ? tapi thanks to GOD ALHAMDULLILAH mid year exam was the end aku dah buat the best punyak dan perasaan aku mula mengisi diri balek .haha . dan dan dan start school holidays kali ini with books ;) yeah nice trip for this holidays.thanks teachers.




Tumblr_llfor34bhc1qdknoeo1_500_large


YE benar begituh lah cuti 2 minggu aku kali ini . YA ALLAH ! tak tahu nak cakap apa ? kerja sekolah sangat banyak yesssss suka . okay mehh aku cakap kau nak tahu ke tidak lantak kau .
untuk minggu pertama cuti mula dari isnin sampai jumaat dari la pagi sampai la petang pukul 4 lebih saya memang SIBUK dengan BUKU . pada minggu kedua pula , aku akan mula buat kerja sekolah yang diberikan dan berfoya foya sebentar . sabtu ahad take a rest dan pulang ke hostel . wah sekejap je rasa . tak boleh imagine wooh .

lagi satu hal , time minggu exam tuh punya lah susah aku nak bangun ! mata celik tengok jam pastu tido balek "___"
ngantuk gila weyy . tapi bila sampai kelas pehhh gelabah nya tayah nak cakap kalau boleh nak je di celup2 buku dekat aer then minum . boleh pulak exam dah start aku pergi duduk belakng sekolah baca buku . sanggup tuh .haha ~k annyoing semua ayat aku bye bye uollz :)



0 Comments:

Post a Comment


|