olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
I got down syndrome class -,,-
04 January 2012 • 6:11 PM • 0 menceceh disini



                 
Assalamualaikum chingu !


hari ini hari pertama sekolah bagi semua pelajar kecuali sabah serawak terengganu dah start sekolah semalam walaupun ada yang banjir , kebanyakkan entry blogger tentang first day sekolah kann kann , dekat Facebook pun banyak status pasal sekolah , okay heran apa dah memang adat kann :)


Bagi Nani , this years 2012 sangat sangat lain for first day school , why ? Nani dapat class down syndrome ke ? ohh no no no , Nani pindah sekolah , so it was a NEW enviroment while at school , tak macam tahun lepas , jumpa member pehhhh bergossip xoxo , mulut memang tak boleh berhenti bercakap ada aje , gelak memang tak lekang dari pipi  sampai penat gelak , tapi tahun ini kena find new friends yang baik dan tak pengaruh kita buat benda tak elok  ;)


Tapi Alhamdulillah jumpa budak yang baik , hehew ,lagi pun kenal lah jugak sikit2 dengan dia ,okayy ramai gilaaa kann yang nak hamek ST , aku pun first2 nak hamek ST , tapi aku fikir balik , macam tak boleh bawak so aku hamek class second , harap keputusan aku betul :D , ini future aku , spm everything ~
on9 dan bergayut di laman sesawang pun kena kurang kan , so study ! study best hape kan , hehew klah gtg , bai2 ,


0 Comments:

Post a Comment


|