olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
If you can dream it,you can do it.
30 April 2012 • 12:21 AM • 0 menceceh disini




562023_131615020295412_131383923651855_16906_1825642287_n_large

Assalamualaikum dan selamat malam semua , hihi aku tengah menggatal ini nak update blog. Esok sekolah,lepas itu lepas itu *rasa nak lempang jee* lepas itu hari Selasa cuti , cuti wey 1 Mei , Ingat-2 lah hari apa itu hehe.


301842_256893201075715_100002651121661_489459_120981114_n_large


Exam mid year around the corner dan aku tak berapa study sangat ini , tempah maut bukan bunyi nya -_- .Tinggal 10 hari lagi termasuk esok , okay aku akan jadi gila dengan buku , terpaksa lah hadap buku banyak-2 , Ini lah pelajar comel suka sangat study last minit, ayoo memang tak boleh berubah ke ?*Nothing is impossible to a willing heart-John Heynman
Aku tahu boleh berubah tapi setan tepi ini banyak sangat *see sekarang ini sepatutnya aku tidur tapi merepek pulak haih //sigh*.Tapi aku tahu , all things are difficult before it easy jadi nya kena banyak berkorban kan kan :) Bak kata Nur Amalina - "Kejayaan memerlukan perjuangan dan pengorbanan yang gigih" so come on ! wake up wake up ! hoho . okay lah gtg , masa untuk tidur sekarang ~ *Exam mood lalalalala ~Assalamualaikum kbai :)


"A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing-George Bernard Shaw.


0 Comments:

Post a Comment


|