olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
Woohooo time is masa ehh
06 April 2012 • 6:13 PM • 0 menceceh disini





Assalamualaikum ebelibadih ^^

Saya Hanani mueheh memang lahh , ohhmy goddness memang dah lama gilaa nak  nazak lahh kan tinggal kan blog ini sorang-2 macam anak hilang mama haha . dah lama gila tak update sebab otak tak kreatif nak update apaa even banyak sungguh benda pelik terjadi tahun ini wiggle wiggle suka nyaa saya bramahahahha
// jangan nak suka sangat lahh  hehe  :D

aku nak cakap ada lahh sorang mamat tak berapa nak awesome dengan aku ini muehehe ayat dah macam MUHABATE hehe , dia kerek gilooss dengan saya ;( haha sedih pulak dahh , aku bukan apaa tak suka lahh orang yang sombong dengan aku , mean aku nak sombong pun takpayah lahh nk tunjuk sangat sombong kau ,aku dah rasa  macam cakap dengan kerusi tahu tak cakap dengan kau -,- err karang aku bagi flying -kickable dekat dia karang tahu lah kau hidup ini susah ke senang kais pagi makan pagi kais petang makan petang tahu tak // okay yang ini memang tak ada kena megena hahah


sekolah saya semakin hari semakin awesome cuma several students nya yang buat saya rasa tak awesome dengan diaorang..cuba jangan bangkitkan benda yang dah lepas lahh sengal ~ semua dah over and now , aku ada Allah yang always dan selamanya with me , family and friends , so jangan nak single sangat lahh, tapi aku cuma perlu kan bestfriend aku balik dekat SMK Dato Harun itu untuk aku luah kan apaa yang aku facing benda benda mengarut ini even aku tahu kita mesti lahh mengadu dekat Allah , memang tapi aku nak jugak someone kawan for me to share problem ~ //ayat gramatis


tak lama dah exam mid year will coming soon , 1 month more~ ohh pfftt tolong jangan malas wahai Mr. Idris daugther's bramahahaha , teretenenenenetetetete ~okayy macam semua or sebilangan orang cakap kadang-2 kita senyum tapi hati kita ? ohh well same macam saya lahh , someone yang rasa berat nak lepas kann tapi atas kemahuan aku jugak tapi kita kena anggap benda itu tak pernah wujud okay simple lahh , orang yang kita anggap special kita kena anggap friend memang susah tapi kita terpaksa , ohh myy , semua itu sangat susah kann kann ,//sila iyewkan aku cakap sambil rasa nak bagi penampo ehh ?


tapiii sama juga kann macam kita jumpa someone ohh ak crush dekat kau lahh gilaaa , ohh semakin hangittttttt aku suka sayang nyotnyetnyotnyet dekat kau ohhhshxxxxxxxxxxt sebab kau bagi aku harapan dekat kau lahh gilaa , tapi kau dah berpunya sebenarnya ~ kenapa gilaaa sangat kau nihh , ahh tension semakin hangittttttt , okay aku tahu bukan masa yang sesuai untuk average umur aku sebut-2 pasal benda ini kann ? dahh shut ! nanti ada yang makan kasut -,- kbai Assalamualaikum ebelibadi ~




0 Comments:

Post a Comment


|