olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
Welcome school holiday
26 May 2012 • 1:38 AM • 0 menceceh disini



560234_106933022778024_100003839801088_42811_2078825203_n_large


Ehem-2, Assalamualaikum ebelibadi (Y) sihat tak semua? Firstly Cik Nani nak habak , Mid Year Examination was THE END *jyeahh baby jyeah yawyaw haha --* (okay ia nya just MID YEAR jangan nak seronok sangat) tapi takpe , tak ada lah aku tidur dengan buku , tidur lambat lepas itu bgn pukul 4 pagi sambung study , mata panda *eyeback bertambah* haha , muka tiba-2 ada freaky pimple *damnit* , kepala serabut serabut cuak sebab exam . Secara kejujuran nya , aku memang tak dapat nak target result aku untuk mid year exam ini :'( , seriusly aku tak tahu lah result acono nanti kedudukan acono nanti , okay I'm weak and like to act like Im strong , terlalu banyak saingan dan pengaruh *Ya Allah* , aku buat sehabis baik even aku rasa macam not enough baik pun tapi lastly we have to tawakal : )




Tumblr_m4mk491c681rx2614o1_500_large


*Oh btw pemadam getah aku hilang untuk minggu akhir exam ini --" , i don't know lah aku makan ke ? ada puaka sangat time aku exam , TIGA KALI OKAY HILANG , "first situasi" aku beli then nak ulang kaji ptg itu tengok-2 tak ada , borrow dari mama kejap ingat after exam pulang kan , tetapi , "second situasi" menyedihkan hilang jugak pagi esok nya time aku nak exam . "third situasi"  then the second day before last exam chaq cut her eraser then bagi aku separuh *Ya Allah bersyukur aku dapat kawan macam ini* jawab exam macam ordinary , suddenly next day , iaitu hari ini , last "peyper" exam nak padam jawapan then aku punya selongkar pencil case domo aku tak ada pemadam nya , aku tak tahu lah nak cakap apa , buat muka tak malu mintak pinjam dekat chaq , tapi chaq suruh cut skit pemadam yang tinggal separuh akibat share dengan aku , kalau aku cut karang sorang suku karang dapat pemadam nya hahah :3



Dengan Rasminya esok bermula lah school holiday untuk students , lepas exam holiday memang sedap lah kan haha , btw esok saturday , my second elder sis punya red letter day , hope so everything move out smoothly , InsyaAllah


Lastly , nk remain kepada rakyat semua , jangan jadi "habis madu sepah di buang" karma kau karang --*
kbye Assalamualaikum





0 Comments:

Post a Comment


|