olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
Change at all
08 September 2012 • 11:00 PM • 0 menceceh disini



Assalamualaikum semuaaaaa, wait do you hear song of my blog. Ohmaigod totally obvious or obsess with this song, before ini dengar dekat dalam kereta masa itu perjalan pulang dari SMK Dato Mustaffa sayang, then this song terlalu tarik perhatian aku. Guess what, for the first time i thought she is katty but she is marina , but who care both they are so hot :)

Oh yah gambar dibawah ini one of gambar baraan*javanes word* me with my classmates , and it was candid  HAHAHA ! 


 Aku yang pakai baju kurung butterfly dan tudung bawal AJ, walaupun my tudung bawal so much bencana sebab naik moto dengan diaorang. Okay tak kesahlah. 

Tapi di sebalik aku ikut diaorang ini, member di sekolah lama pun beraya juga tapi dah janji dengan classmates so memang tak dapat ikut member sekolah lama. Its okay, ptg tadi my bestie Wani and Anni were came to my house, ziarah gua lah, and im feel so much teharuu woi.hihi because ? Ya Allah dah lamanya aku tak gelak bagai bagai dengan member sendiri walaupun 2 orang saja yang datang okay sebab yang lain dekat hostel. So much happy lah gelak gelak then gossip-ing itu ini. But sorry babe korang pagi tadi baru menghafal for the SMA exam next week yang bermula hari Isnin dah dok gelak dengan aku bagai gilaa.hihi . Aku tahu korang bolehnya buat so GOOD LUCK  Anni,Wani,Jemah,Dyba,Apis dan Fara yana :) *btw i miss Fatehah and Syafika :')*



Let's talk about what i feel now , hmm
So semua orang boleh bacakan apa yang tulis kat bawah ini, aku pun lupa mana dapat dari FB aku rasanya.


Sometimes i am confius, i hate people who are insincere to me or with me. Ya Allah kuatkan Imanku :') kau tariklah cintaku daripada orang yang bukan jodohku. Assalamualaikum.


0 Comments:

Post a Comment


|