olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
Not late.
03 January 2014 • 3:13 PM • 0 menceceh disini



Assalamualaikum semuaaaaaa :)
Okay last update blog,masa lepas SPM,haha pemalasnya aku.
Tapi aku tak akan biarkan blog ini mati dimamah usia dan bersawang *Ayat kemain kau !
Yela sebab blog ini dah lama.banyak post post yang aku jadikan draft.
Malu nak tunjuk kenangan lama.okay terlebih limit intro aku.

Around the corner..

SELAMAT TAHUN BARU ! HAPPY NEW YEAR *Yaayy *Fireworks
Tak terlambat lagikan untuk post new year. hihih
Alhamdulillah kita masih lagi dapat hirup udara Allah bagi tahun 2014.
Bila tahun baru je,azam baru eh ? hihihi
For me,tak adalah azam baru sangat,
sebab azam yang lama pun masih ada lagi yang tak tercapai.
Tapi apa apa pun kita berusaha untuk capai azam kita dan
Allah SWT yang akan permudahkan urusan kita *InsyaAllah

Jadinya, 2014. secara rasminya HANANI ANAK UNCLE IDRIS SUDAH BERUMUR 18 TAHUN !! *nak lebih official tunggu 1 haribulan 5 la ,birthday Nani.hehe
Malam new year itu aku buka Instagram...

*promote jap, follow la instagram aku hihi Instagram atau search : _anneidris

okay balik kepada cerita,aku buka insta,dok khusyuk nok harom scroll timeline insta itu,
aku nampak ada yang upload,umur dia dah 18,
lepastu aku ber-monolog sendiri,
"Eh pasaipa budak ini umoq lapanbelas nahh,muka muda lagi aihh"
Tanpa aku sedar ada manusia kat tepi menegur aku *kakak aku la* dia cakap
"heehhh ko tu pun dah 18,jgn buat2 lupa pula"
dan aku macam..................terdiam lalu tersentap jemahhhh ! hahaa ,
eh lupa pula aku pun dah 18,apa nak hairan.hehe :3

Tahun 2014 juga merupakan...tahun dimana aku bakal ambil result SPM bulan 3 nanti..
okay berhenti cerita pasal result.sebelum aku pengsan depan laptop
lepastu mak kena seret pula aku pi hospital *Eh melebih pula hihih

Eh lepastu lepastu saja nak cerita,aku dapat PLKN okay.wirawati negara :D
tapi bukan dapat kumpulan 1..lepas bulan 3 nanti baru tahu lokasi dan semuanya lebih detail..
Takut tak ada kawan je..HAHA :D yela aku tidakla se friendly di laman sosial..
tapi kalau ada yang gila gila dan pandai berlawak..aku boleh join..hehe..

Macam dah tak ada idea lagi nak taip.jadinya aku tamatkan entry kali ini.okay tata gaisssss




*Harap maklum,entry ini nak di-publish pada 2 Januari,disebabkan masalah teknikal,ia di post pada hari ini 3 Januari. saje nak bagi tahu hehe.





0 Comments:

Post a Comment


|