olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
Semalam punya citaaaaa
28 January 2014 • 7:05 PM • 0 menceceh disini




Assalamualaikum hai hai haiiiiiiiiiiii :)
kalau perasan harini dah 2 post aku buat
Gila tak ada kerja hehe :D

Okay takde nak cerita panjang pun tapi nak cerita juga hiks
Pacitaaaaaaaaaaaaa kan ?
Semalam punya citaaaaaalaaa
Adala budak mengada yang kat tengah itu (rujuk gambar dibawah) member pelik abadi dah rindu sangat
Sebab lama gila dah tak jumpa , Last seen lepas SPM masa ber-BBQ 
Dengan tak ada kerjanya depa pun datang melawat aku dekat rumah harharhar

Lepastu dengan tak kesahnya juga ber-picnic depan rumah
Bentang tikar bawa keluar roti bawa air fresh oren pasang radio.Ok tipu je

Lepak lepak depan rumah ,nak keluar tak ada transport hehe
Sembang punya sembang tak ingat dunia 
Angin sikit pun tak lalu depan rumah aku petang semalam
Tapi harini redup je dari tengahari
Semalam panas , tak terlindung matahari dari awan.
Tak kesahlahkan
Asalkan masing masing lepas rindu dengan member hahaha
Okay macam dah tak tahu nak taip apa kan tapi tapi kita rindu dekat abang besar kita abg jeja kahkahkah !
Okay byeeee peeps :*


One selfie is not enough, jadinya kami ber-selfie banyak banyak tapi muka aku bencana dengan tudung bawal dua kali ganda bencana akibat tak pakai anak tudung,tudungnya lari lari *hyperbola gila ayat hehe



0 Comments:

Post a Comment


|