olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
Salam Jumaat
11 April 2014 • 7:04 PM • 0 menceceh disini



Assalamualaikum :) Salam Jumaat ! hehe



Ini kalau bosan bosan pi black canyon coffee pekena minum coffee iceblended dia ini sedap ini.KAH !
Sedap la sangat! Pahit gila tahap to the moon and back.
Orang itu lupa letak gula or memang rasanya pahit yang tiada tandingnya :(





Hari ini dah 11 Apr, so macam tak terlambat kot nak wish, Hello April.Goodbye March yang full with moments yang best :). Okay haritu balik Melaka saja berkampung di Melaka 4 days 3 nights. Actually dah pernah pi melawat melaka,tapi kali ini 1 family siap dengan abang ipar sekali pi jalan Melaka.Okay the best things buat dekat Melaka kali ini dengan family adalah JALAN JALAN CARI MAKAN ! hahahah.Like seriously dude,pergi Melaka banyak makan je, jalan itu adalah juga pergi dataran pahlawan naik taming sari for the second time.suka naik sebab boleh tengok bandar Melaka then naik pula time itu dah petang alang alang feeling sunset.



Haa lagi satuu , excited benoh naik beca oi ! hahahaha.Yela masa kecik dulu pernah tengok je beca itu tak naik,ni dah besar gedabak baru dapat naik beca.Masa jalan jalan dekat area dataran pahlawan itu jeles je tengok orang naik beca,sebab aku kena jalan kaki hahahah ! dah la panaih.tapi boleh membakar lemak *Senyum sinis*, jadinya lepas lunch hour decide la 1 family nk naik beca. mula mula aku macam  ragu ragu nak naik beca itu.kukuh ke tak.dah la semua beca depa hiasannye meletops kau! Hello kitty la,ulat la...rama rama la..tapi memang cantik cantik beca nya...paling takleh bla,abg beca pasang radio kuat nokharom..nak sembang pun tak jadi aku...hahahah




Oh tak lupa juga,abang yang bawa beca aku,orangnya kurus nauuuu !Aku pula yang risau.sebab orang itu kayuh dengan gagahnya hahha :D sampai tak duduk dia kayuh basikal macam aku berat sangat pula.hahah.tapi.Kesian pun adoo.Namun,tak pengsan pun la abang beca ini kayuh basikal comel dia ini. *eh kenapa ada "namun" heheheheh


nak juga mokcik ini gambar "Follow me" kehkehkeh ! Okay sebenarnya rindu kakak.Itu je.semalam rasanya dah habis dah exam trial dia.tapi dia balik rumah next week .huhu.

Okay tutup cerita Melaka ,oh sebelum itu, kalau singgah Melaka, uolls should go Restoran Pak Putra ! HOT PLACE OKAY, Serius aku cakap selama ini aku tak adela gemar or suka sangat roti naan apa semua ini.TAPI ! dekat restoran pak putra ini, roti naan dia ya Allah lembut sangat ! sedap ! and one more thing, ayam tandoori dia memang sedap ! special dish la dekat kedai dia. jangan lupa try ! aku pergi masa dinner. memang ramai orang.tapi still ada tempat duduk sebab kedainya besar dan dia ada juga buka meja luar kedai. orang datang memang silih berganti. cina pun datang makan tau :) hehehe.memang okay la roti naan and ayam tandoori nye. okay over pula cerita aku ini kan...hahahha :D

______________________________________________________________

Oh ya, sekarang ini kan musim students lepasan SPM tunggu tawaran further study.same goes to me.Aku tak tahula yang mana aku dapat.and course apa yang aku dapat.Harapnya perjalanan hidup aku dipermudahkan.

Dan dan,aku tak pergi PLKN.huhu.tapi macam rugi pula tak pergi.tapi...hahahha banyak benda pop ups dekat otak aku ini. Aih.

Okayla sambung entry next time :) bubyeeeeeeeeeeeeeee yang sudi membaca.hihi :*




0 Comments:

Post a Comment


|