olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
Confius
05 May 2014 • 6:20 PM • 0 menceceh disini



Assalamualaikum reader ,selamat soreh ! Ahaks  *Reti kau berjawa jawa ye hanani.heh ucap selamat petang je -,-

infinity | via Tumblr

Aku buka twitter,aku buka instagram.sana sini berpuisi ayat.kadang aku tersentap sendiri baca puisi puisi itu.lagi lagi kalau tengah scroll timeline twitter.hah dah kau follow akaun twitter orang berpuisi memang banyaklah.kadang bahasa derang "deep" "sentap" "kasaq" "pelik" tapi.....lepas baca itu tersentap lalu terkesima...buatkan aku teringat balik apa benda pelik pelik aku buat....hahahahahhahaha

"Makin aku dewasa makin berkurang senarai sahabat karib dalam hidup aku. Kenapa? Sebab, Makin aku kenal manusia Banyak yang hanya bertopeng. Buat hal sendiri lagi syok."-cikepal06

Kawan ? Member ? Sahabat ? hmp.entah.aku pun tak tahu orang orang disekeliling aku ini dipanggil kawan ? sahabat ? member ? kawan sejati ? hahahahah....never mind...kadang aku positif sendiri ,fikir kawan itu biar beribu, juta, million, satu dunia....sebab apa aku mengarut macam ini ? sebab....hmp....mungkin "dia" ini rapat dengan aku,dulu...tapi sekarang dah macam stranger (orang asing)....tapi bila difikir balik....hahahaha aku tak ada pun seorang kawan yang sampai tahap rapat gila nahh duk berkepit 24 hours...sebab apa aku buat  confession gini ? sebab aku ada member dunia akhirat yang memang aku sayang...hihihi...tak kisahlah lepas SPM ini memasing ikut haluan sendiri...tapi aku still simpan button member yang dibuat masa zaman persekolahan...

💁💁💁

nak buat kawan baru ? haha kadang itu memang susah,lagi lagi kau pergi tempat baru, ALONE,tak ada siapa kau kenal....entah macam macam perasaan bercampur...lagi lagi nak sambung study ini....aku pun tak tahu ke arah mana aku pergi sebab keputusan UPU macam entah pape tak jadi keluar semalam dan dijangka 19 Mei...lambat lagi T.T , tolongla percepatkan,macam macam preparation nak buat....

___________________________________________________

Sekian.


0 Comments:

Post a Comment


|