olliebunny
Home About me Contact me My update Follow Dashboard

le author//



here chat//

/

Thanks//

© Thanks to . Re-edit by Hnani
Ke bulan ke kita ?
10 May 2014 • 3:25 PM • 1 menceceh disini




All I need's a little love in my life
All I need's a little love in the dark
A little but I'm hoping it might kick start
Me and my broken heart

Assalamualaikum :) hey saturday ! Happy holiday, happy weekend ,happy happy because Im happy clap along if feel like a room without a roof, ahaks terkeluar tajuk.

Okay harini hari apa ? Sabtu , berapa hari bulan ? 10/5/2014, Apa budak budak lepas SPM tunggu ? result UPU , dah keluar ke ? Sudah la makcik pakcik oi , selepas kian lama menunggu dan duk runsing sebab tarikh upu asyik ditunda last last keluar juga UPU harini. Petang semalam KPM msg semua students 96 dekat no telefon yang depa letak masa isi UPU, aku dapat text petang, and kawan kawan semua pun dapat text petang semalam, masa dapat text itu, TERUJA ! LEGA BACA TEXT KATA UPU ESOK ! EXCITED TO KNOW ! TAKUT ! last paling takleh blah, bila tutup text itu..perut aku mula sakit..rasa macam jantung aku jadi kecut BAH ! melebih overdose sangat over feeling ini..macam nak ambil result SPM pula.....

Tapi...............
Dalam duduk diam termenung tengok tingkap.....tetiba......hati aku ada terdetik juga semalam......."entah entah dapat yang kat melaka tuhh hmm"

Cuak hokeiii iolls semalam..............

Kemudian tibanya hari ini.*tengah masak masak dengan kakak untuk lunch*.tetiba kakak lagi sorang wasep dekat group wasep family, tanye dah cek UPU ke.aku pelik,so tengok jam, dah 10 minit yang lalu pukul 12PM , so dengan excited aku msg ke 15888.ok tunggu juga aku dalam 10 minit UPU ini dia reply.tk reply2 juga .lepas habis masak malas pula nak buka laptop so buka guna safari dekat hp.then nak buka laman web upu tak boleh.ok geram kita.so dengan malasnya buka juga laptop cek upu..

Dengan sukacitanyaaaaaa result upu aku dapat UTEM-DIPLOMA ICT hehe
First of all,memang bersyukur dapat juga tawaran UPU, cuma sekarang confius sikit.aku nak ke arah Acc atau ICT.utem-diploma ict ini pilihan kedua aku, pilihan pertaman uitm-acc.jadinya aku pun konfius nak ke matriks Acc atau ke Utem-dip ICT.

Ok cukupla kisah confius aku ini...so ke bulan ke kita ? ahahhahah k lawak hum hum bar :)
tetiba aku rasa nak unfriend kwn kwn yang pelik dan tak dikenali dekat fb ini.huhu kbye



1 Comments:

Blogger Nisah yusoff said...

Awak saya pon dpt kos yg same n tempat yg same .
saye pon konfius nak g ke x.hehe

May 11, 2014  

Post a Comment


|